oktober 1, 2020

Borrelhapjes online bestellen

Door admin

Borrelhapjes bestellen, want geen zin om te kokkerellen? Dan kun je terecht bij Food and Wood. Wij bezorgen in heel Nederland gekoelde en houdbare borrelboxen en kant-en-klare verse borrelplanken. Ideaal voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Hoe werkt het?

Kies je borrelhapjes in een box naar keuze en laat de (inhoud voor de) borrelplank bezorgen bij jou thuis. Ook ideaal om cadeau te doen. Het is tevens mogelijk om de houdbare boxen naar meerdere adressen te sturen. Bekijk hier ons complete assortiment borrelhapjes. Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen.

Wat kan ik bestellen?

Wat wij doen, is aan huis zeer diverse borrelhapjes voor op de borrelplank bezorgen. Heb jij zin in een volle borrelplank met versgebakken broodjes, crackers, kaas, tapas, fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Ontdek dan wat jij allemaal kunt bestellen door onze website te bekijken.

Landelijk & lokaal

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel borrelplanken bezorgen in de vorm van catering alsook als luxe gekoelde én houdbare box. Maak de keuze tussen zelf nog artistiek aan de slag gaan met een complete borrelbox of kies voor gemak en luxe en laat direct een opgemaakte borrelplank bezorgen in Nederland.

Gaat het vooral om een kleinigheid voor een ander? Het is ook mogelijk om houdbare borrelboxen met een drankje en borrelhapjes op maat te bestellen om deze als verrassing, hart onder de riem of cadeautje naar één of meerdere personen te sturen.

Op maat

Wil jij zelf een borrelplank op maat kiezen op basis van ons assortiment? Dat is zeker mogelijk! Laat ons weten om hoeveel personen het gaat, wat je wensen of voorkeuren zijn en wij komen één of meer borrelplanken bezorgen in Nederland. Wensen i.v.m. allergieën kunnen altijd vooraf aangegeven worden, maar ook smaakwensen zijn welkom.

Houd jij van truffel, veel vleeswaren of juist van bijzondere kazen? Laat het ons weten en we maken er iets moois van! Hier lees je meer over onze catering en borrelhapjes op maat.