afvallen met shakes en koolhydraatarm ontbeit
juni 26, 2022

Afvallen met shakes en koolhydraatarm ontbijt

Door admin

Afvallen is mogelijk op vele manieren, waarbij het belangrijkste is om het afvallen voor langere tijd vol te houden. Dit is echter voor veel mensen best wel moeilijk, waardoor er uiteindelijk geen of slechte resultaten behaald worden als het om afvallen over een langere periode gaat.

Het is namelijk voor veel mensen goed te doen om er een weekje keihard tegenaan te gaan. Weinig eten, veel bewegen en voldoende nachtrust pakken. Echter na een week of misschien twee weken zal de heftige verandering al een stuk minder goed uitgevoerd worden. Simpelweg omdat de verandering te groot en te moeilijk is om lang vol te houden.

Hierdoor is het voor veel mensen een betere optie om te kiezen voor een manier van afvallen welke een stuk gemakkelijker vol te houden is. Afvallen met shakes is zo’n manier waarbij je relatief gemakkelijk succesvol zal zijn met afvallen. Dit komt doordat er al bepaald is wat je zult gaan eten. Tevens bevatten de shakes voedingsstoffen die je nodig bent. Waardoor je wel een vol gevoel zult hebben, waardoor er een stuk minder behoefte is aan meer eten.

Afvallen met shakes combineren met een koolhydraatarm ontbijt

Een ander manier van afvallen welke enorm goed werkt en ook nog eens aardig gemakkelijk vol gehouden kan worden. Is de dag starten met een heerlijk gezond koolhydraatarm ontbijt. Hierdoor zul je de dag direct goed starten met een gezond starten, waarbij je weinig koolhydraten binnen zult krijgen.

Omdat het lichaam koolhydraten gebruikt om snel aan energie te komen, zal het opzoek moeten naar een andere bron voor energie. Er zijn immers maar weinig koolhydraten beschikbaar. Hierdoor zal het lichaam vet gaan gebruiken om aan energie te komen. Waardoor opgeslagen vetreserves door het lichaam worden aangesproken. Uiteindelijk zul je dus door koolhydraatarm te eten minder vet hebben, waardoor je zult afvallen.

Door deze manier van afvallen te combineren, met het afvallen met shakes. Zul je toch genoeg te eten hebben, maar zal je toch afvallen. De shakes zijn er namelijk zo op gericht dat je niet te veel binnen zult krijgen.

Dagelijks bewegen helpt enorm

Ondanks dat de voeding inname voor een groot gedeelte bepaald of iemand vet zal gaan verbranden. Is regelmatig bewegen ook enorm belangrijk voor een gezond leven. Door dagelijks te bewegen zul je namelijk meer energie verbruiken en tevens heeft het een positieve invloed op het humeur.

Hierdoor zul het effect van het koolhydraatarme dieet en vet verbranden alleen maar toenemen. Hierbij gaat het er niet eens om dat je dagelijks sport, een wandeling van een half uurtje doet ook al veel goeds. Uiteraard kun je het wandelen ook afwisselen met andere vormen van bewegen zoals bijvoorbeeld fietsen, zwemen of hardlopen.